Retourneren

We weten dat u soms een product aan ons moet retourneren. Figuurzaagjes.com biedt een retourbeleid van 14 dagen vanaf de leverdatum om een terugbetaling te ontvangen. 

 

Hoe een pakket retourneren?

  • Verpak het artikel in de ongebruikt en in de originele verpakking. Beschadigde producten of producten met gebruikssporen komen mogelijk niet in aanmerking voor restitutie.
  • Voeg ook de originele factuur toe, waarop u schriftelijk aangeeft  welk artikel je terugstuurt  en de reden voor de terugbetaling.
  • Op dit moment kunnen we geen gratis retourzendingen aanbieden, daarom raden we u aan uw lokale vervoerder te gebruiken om de artikelen naar ons terug te sturen.

 

We raden aan om ze via een postdienst met tracking te verzenden, vergeet niet uw bewijs van verzending. Mocht het pakker kwijtraken heeft u altijd bewijs dat het teruggestuurd is.

 

Retourneer uw artikel naar:

Figuurzaagjes.com

Fermiweg 26 

3208 KT, Spijkenisse

 

Wat gebeurt er nu?

  • Zodra je retour bij ons is aangekomen wordt deze door ons team geïnspecteerd en verwerkt. Houd rekening met 5 - 10 werkdagen nadat het in ons magazijn is aangekomen voordat uw terugbetaling verwerkt wordt. Alle terugbetalingen worden betaald via de oorspronkelijke betaalmethode. Je ontvangt een e-mail van ons team ter bevestiging zodra dit is gebeurd.
  • Houd er rekening mee dat volgens onze algemene voorwaarden, als u een artikel retourneert dat bij een gratis artikel is geleverd, het gratis artikel ook moet worden geretourneerd. Indien niet geretourneerd, wordt de verkoopprijs van het gratis artikel in mindering gebracht op uw terugbetaling.